• THOMSEN

    Vertrouwen als hoofdingrediënt

Thomsen rundvleesproducten worden in Nederland en België verkocht door vleesimporteur, vleesleverancier Willem van de Velde.

Thomsen

Het Duitse bedrijf Thomsen heeft zich gespecialiseerd in de wereldwijde handel van verse en bevroren pluimvee-, varkens-, lams- en rundvleesproducten. Willem van de Velde foodproducts betrekt van Thomsen de rundvleesproducten die afkomstig zijn van de Duitse uitbeenderij van het bedrijf. Waarom? Omdat Thomsen een zeer betrouwbare partner is die ondanks zijn enorme wereldwijde afzetmarkt een compact team heeft waarmee het flexibel handelen is.

Thomsen = herkenbaar

Niet alleen Willem van de Velde foodproducts vertrouwt op de kwaliteit van de Thomsen rundvleesproducten. Het bedrijf levert tevens aan internationale supermarktketens en aan de grootste fastfoodketen ter wereld. Dat zegt genoeg over de kwaliteit van de producten van Thomsen.

Willem van de Velde foodproducts levert de Thomsen-rundvleesproducten voornamelijk aan vleesverwerkende bedrijven en horecagroothandels. De producten die wij van dit kwaliteitsmerk leveren? Onder andere:

  • rundersnippers
  • Tomahawksteak
  • technische delen

PRODUCTVOORBEELDEN