Vacature commercieel medewerker Willem van de Velde Foodproducts

Vacature commercieel medewerker

  By Willem van de Velde   |   No comments yet

Willem van de Velde Foodproducts BV is een internationaal opererende organisatie voor handel in vlees, vis, gevogelte en overige food producten in de ruimste zin van het woord! Willem van de Velde Foodproducts groeit gestaag door en daarom zijn wij op zoek naar versterking binnen ons team.

De baan
Als commercieel medewerker binnendienst ga jij zorgen voor verkoop van producten aan onze bestaande en nieuwe klanten. Uiteraard gaat het hier om het opbouwen van relaties, het binden van deze relaties aan onze organisatie en het onderhouden van bestaande relaties. Zoals gebruikelijk in een commerciële functie wordt er gewerkt aan een bepaalde doelstelling, die wij uiteraard in overleg met jou zullen opstellen. Ook activiteiten als het bezoeken van klanten, leveranciers en beurzen horen bij deze functie.

Jij
Jij bent momenteel al enkele jaren werkzaam in een soortgelijke functie, maar zoekt meer uitdaging. Jij bent iemand die weet van aanpakken, enthousiast is, beschikt over een groot doorzettingsvermogen én zelfstandig kan werken. Je vindt het leuk om een netwerk op te bouwen. Daarnaast is het van belang dat jij zowel Nederlands, Engels en Duits spreekt en schrijft. Niet te vergeten; jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij
Wij zijn een internationaal opererende organisatie in vlees en vleesproducten. Alles van pallet tot container in voornamelijk de Benelux en Duitsland, maar ook daarbuiten. Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen.

Meer over ons vind je uiteraard hier op  deze website.

Wij bieden
Een leuke baan, met leuke collega’s. Afwisseling en saamhorigheid zijn kernwaarden bij ons. Wij bieden een basissalaris met daarbovenop een bonus gerelateerd aan de behaalde targets. Een bovenmatig totaal loon is zeker haalbaar, maar daar moet je wel wat voor doen!

Contact
Is deze vacature iets voor jou, neem dan contact met ons op. Dit kan op +31 26-3650679 of stuur een email met jouw motivatie en CV naar willem@foodproducts.nl. Ook bij vragen over deze vacature kan je contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *