Vacature commercieel medewerker Willem van de Velde Foodproducts

Vacature commercieel medewerker

  By Willem van de Velde   |   No comments yet

Willem van de Velde Foodproducts groeit gestaag door, en daarom zijn wij op zoek naar versterking binnen ons team.

De baan
Als commercieel medewerker binnendienst ga jij zorgen voor de in- en verkoop van concepten gerelateerd aan vlees. Uiteraard gaat het hier om het opbouwen van relaties, het binden van deze relaties aan onze organisatie en het onderhouden van bestaande relaties. Zoals gebruikelijk in een commerciële functie wordt er gewerkt aan een bepaalde doelstelling, die wij uiteraard in overleg met jou zullen opstellen. Ook activiteiten als het bezoeken van klanten, leveranciers en beurzen horen bij deze functie. Daarnaast is deze functie fulltime.

Jij
Jij hebt ervaring/affiniteit met vlees en vleesproducten. Jij bent iemand die weet van aanpakken, enthousiast is, beschikt over een groot doorzettingsvermogen én zelfstandig kan werken. Je vindt het leuk om een netwerk op te bouwen. Daarnaast is het van belang dat jij zowel Nederlands, Engel en Duits spreekt en schrijft. Niet te vergeten; jij hebt geen  9 – 17 uur instelling. 

Wij
Wij zijn een internationaal opererende organisatie in vlees en vleesproducten. Alles van pallet tot container in voornamelijk de Benelux en Duitsland, maar ook daarbuiten. Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen.

Meer over ons vind je uiteraard hier op  deze website.

Wij bieden
Een leuke baan, met leuke collega’s. Afwisseling en saamhorigheid zijn kernwaarden bij ons. Wij bieden een salaris hoger dan het wettelijk minimum loon.

Contact
Is deze vacature iets voor jou, neem dan contact met ons op. Dit kan op +31 26-3650679 of stuur een email met jouw motivatie en CV naar willem@foodproducts.nl. Ook bij vragen over deze vacature kan je contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *